Word ook gastheer van Waterpoort!

Op 8 november 2016 start de 3e cursus Gastheerschap Waterpoort. Ben je een ondernemer in de recreatie en toeristische sector in Waterpoort, meld je dan nu aan!

Netwerk
Op dit moment zijn er al 34 ondernemers die zich gastheer of gastvrouw van Waterpoort mogen noemen. Zij promoten Waterpoort en maken hun gasten wegwijs in dit bijzondere gebied. Samen met deze ondernemers vorm je een samenwerkend netwerk. Daarnaast maak je onderdeel uit van het Waterpoort netwerk maar ben je ook aangesloten bij het netwerk van 1.700 gastheren door heel Nederland.

Informatie
Deelname aan de cursus kost slechts € 80,00 p.p. Er kunnen ± 25 personen deelnemen aan de cursus. Deelname is mogelijk door één of twee personen per bedrijf/instelling, afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen. De cursus vindt plaats op dinsdagmiddag 8 november, 22 november, 13 december en 10 januari van 13.00 -17.00 uur. De cursus vindt plaats bij één van de gastheren in opleiding. Daarnaast vormen informatie over het gebied (ontstaan, cultuurhistorie en natuur & landschap), veldbezoeken, mogelijkheden voor recreatief medegebruik en uitwisseling tussen de gastheren en hun bedrijven de kern van de cursus. Na de cursus volgen er jaarlijks meerdere netwerkbijeenkomsten, waarin workshops, productontwikkeling en excursies op het programma staan.

Meer informatie over de cursus vind je in de Flyer Cursus Gastheerschap Waterpoort 2016, of via Ido de Haan (IVN) 06 – 46 61 82 80 i.de.haan@ivn.nl  en Erika van Pinxteren-Maas (Waterpoort) 06 – 27 74 52 18 eavpinxteren@brabant.nl

Aanmelden
Aanmelden voor de cursus kan tot 15 oktober 2016 via het online aanmeldformulier. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en het uitgewerkte cursusprogramma.