Waterpoort is 13 gastheren rijker

Sinds donderdag 16 april 2015 heeft Waterpoort er weer 13 nieuwe gastheren bij. Deze gastheren volgden in het voorjaar van 2015 de cursus Gastheerschap voor Waterpoort. Tijdens de laatste cursusdag in de toeristische veiling in St. Annaland kregen zij hun certificaat, gevelbordje en natuurlijk de Waterpoortvlag uit handen van voorzitter Jan Hoogendoorn en wethouder Frank Hommel.

Ze leerden van alles over cultuurhistorie, de natuur, streekproducten, het landschap en de mogelijkheden van natuurrecreatie in Waterpoort. Met deze kennis en ervaring maken zij de bezoekers warm voor Waterpoort. Bovendien was de cursus een prima gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Een vast onderdeel van de cursus Gastheerschap is het bedenken en ook daadwerkelijk uitvoeren van gezamenlijke arrangementen. Er zijn hele mooie plannen gemaakt die echt een verrijking zijn voor Waterpoort. Wij houden je op de hoogte van deze arrangementen.

Waterpoort is trots op haar gastheren. Samen met de vorige cursisten zijn er nu al 31 ondernemers die zich officieel gastheer van Waterpoort mogen noemen. In het najaar van 2015 starten we met  de 3e cursus Gastheerschap voor Waterpoort. Ook deze keer weer in samenwerking met het IVN.  Op onze facebookpagina: facebook.com/waterpoortwerkt staan verslagen van de cursusdagen in 2015 om een indruk te krijgen van de cursus. Het is echt de moeite waard om deel te nemen. Aanmelden kan nu al via info@waterpoortwerkt.nl.