Vertrek Silvia Bal als voorzitter bestuurlijke Initiatiefgroep Waterpoort

Beste Waterpoorters,

Na vier jaar met veel plezier voor Waterpoort gewerkt te hebben, is het nu tijd voor afscheid nemen. Vanaf 1 januari 2021 ga ik met pensioen en ga ik andere leuke dingen doen waar ik ook veel zin in heb. Dit afscheid nemen valt zwaar, temeer omdat ik de afgelopen vier jaar met heel veel plezier en betrokkenheid voor Waterpoort heb gewerkt. Er zijn mooie projecten gerealiseerd waar we trots op kunnen zijn. Waterpoort was in eerste instantie een netwerkorganisatie waar fijn en veel werd samengewerkt maar intussen zijn er al vele projecten gerealiseerd en zijn er nog veel projecten onderhanden. Dit allemaal in de samenwerking tussen de verschillende partijen binnen de overheid, onderwijs, ondernemers en omgeving.

Het is nog geen 1 januari en de komende maanden hoop ik jullie nog fysiek of digitaal te ontmoeten en persoonlijk afscheid te kunnen nemen. Mocht dat om wat voor reden ook niet lukken, dan wens ik Waterpoort en iedereen die daarin een bijdrage levert alle goeds voor de toekomst. Het is een mooie Waterpoort periode geweest waar ik met heel veel plezier op terug kijk.

Het ga jullie goed!

Silvia Bal