Waterschans

Het Havenkanaal en de Waterschans in Bergen op Zoom ondergaan een metamorfose. Het kanaal wordt uitgediept, het water kan weer gaan stromen en de (...)

Lees meer »

Zuiderwaterlinie

De afgelopen jaren is er in Waterpoort hard gewerkt aan het beleefbaar en toegankelijk maken van het militaire erfgoed binnen de Stelling van (...)

Lees meer »

Rivier cruise

Op 22 maart is een intentie-overeenkomst gesloten tussen de gemeente Moerdijk en Scylla, die toeziet op verdere samenwerking om Willemstad (...)

Lees meer »

Cruijslandse kreken

Op 22 februari bevestigden het waterschap Brabantse Delta, de gemeente Steenbergen, de samenwerkende agrariërs en de provincie Noord-Brabant een (...)

Lees meer »

Week van Ons Water

Het waterschap Brabantse Delta organiseert allerlei activiteiten in het kader van de landelijke Week van Ons Water. Deze vind plaats van 18 tot en (...)

Lees meer »

Subsidie ‘Groene Schoolpleinen van de Toekomst’

Water speelt, samen met ‘groen’, een belangrijke rol in onze leefomgeving. In het kader van Waterpoort Jaar van het Water 2018 wijzen we (...)

Lees meer »

Excursies Suikerunie

Wist u dat een suikerbiet voor 70% uit water bestaat? De fabriek van SuikerUnie is daarom meer een waterfabriek dan een suikerbietenfabriek! Wilt u (...)

Lees meer »

Landschapskunst BKKC

In het kader van Landkunst en Het Waterpoort Jaar van het Water 2018 organiseert Brabants Kenniscentrum Kunst en Cultuur (BKKC) een zomerexpositie op (...)

Lees meer »

Flesjes & Bekers

Drinkwaterbedrijven Evides en Brabant Water bieden materialen aan voor gebruik tijdens evenementen of activiteiten. Organiseert u een evenement (...)

Lees meer »

Openbare (Buiten)drinkwatertappunten

Drinkwaterbedrijven Evides en Brabant Water bieden de mogelijkheid een openbaar drinkwatertappunt in jouw gemeente te realiseren. Iedereen kan zo, op (...)

Lees meer »

Binnentappunten

Drinkwaterbedrijf Brabant Water wil het drinken van kraanwater stimuleren bij de jeugd. Zij bieden daarom voor (middelbare) scholen (...)

Lees meer »

Gastlessen

Drinkwaterbedrijven Brabant Water en Evides bieden gastlessen aan voor de bovenbouw van het basisonderwijs. Op interactieve manier komen kinderen (...)

Lees meer »