Plekjes van geluk in Waterpoort

Doe mee en deel jouw Plekjes van Geluk in Waterpoort

Zondag 20 maart is de internationale dag van het geluk. Een dag die in deze roerige tijd zeer welkom is.

Waterpoort wil samen met jou in ons eigen gebied op zoek gaan naar plekjes die voor een groep mensen of een gemeenschap een bijzondere betekenis hebben: de ‘Plekjes van geluk’. Denk bijvoorbeeld aan een plek waar je tot rust komt, geniet van het uitzicht, een plek met een bijzondere geschiedenis of waar je iets kunt doen waar je gelukkig van wordt. Een plek met een verhaal!

Deze zoektocht doen we in het Waterpoort gebied: dit zijn de 6 gemeenten rondom het Volkerak-Zoommeer (Tholen, Bergen op Zoom, Steenbergen, Moerdijk, Halderberge en Goeree-Overflakkee). We willen laten zien hoe mooi onze eigen omgeving is, en dat we daar best trots(er) op mogen zijn.

Graag willen we de binnengekomen plekjes onder de aandacht brengen en met de omgeving delen. Zo worden andere bewoners uitgenodigd om deze plekken ook te gaan ontdekken en ervaren, wat bijdraagt aan saamhorigheid en trots binnen het Waterpoort gebied. Het moet dus wel gaan om openbare en toegankelijke plekjes.

Meedoen is heel eenvoudig

Stuur voor 5 april jouw inzending in naar: info@waterpoortwerkt.nl o.v.v. ‘Plekjes van Geluk Waterpoort’ en deel daarin jouw Plekje van Geluk en wat het verhaal hierachter is. We zijn ook heel blij als je een foto toevoegt van het plekje! En tenslotte: laat ook je eventuele wensen voor de ontwikkeling van dit plekje weten. Wie weet kunnen we daarmee samen aan de slag.

En let op: de eerste 15 inzenders sturen we een mooi streekproductenpakket, met een keur aan producten uit het Waterpoort-gebied.

Dit jaar bestaat Waterpoort 10 jaar en vieren we dit met diverse acties en activiteiten.
Voor meer informatie kijk op
www.waterpoortwerkt.nl of volg ons via Facebook waterpoort werkt