OPENING TOERISTISCH INFO PUNT IN STATION OUDENBOSCH

De benedenverdieping van het stationsgebouw in Oudenbosch is ingericht als toeristisch informatiepunt (TIP). Bezoekers van de gemeente Halderberge kunnen sinds maandag 1 april terecht bij Visit Halderberge, zoals het informatiepunt heet.
Wethouder Thomas Melisse verrichtte de openingshandeling met het doorknippen van een lint. De twintig vrijwilligers, die het TIP gaan bemensen waren allemaal bij de opening aanwezig. Zij zijn van dinsdag tot en met zondag van 10 tot 15 uur in wisseldiensten aanwezig om de bezoekers op hun wenken te bedienen. De Oudenbossche meesterverteller Mark Buijs nam de genodigden mee op een culturele wandeling door zijn stadje met als eindpunt brasserie Tivoli. Daar werd de feestelijke opening afgesloten met een netwerkborrel.
Halderberge int in de hele regio de meeste toeristenbelasting met daaraan gekoppeld de meeste overnachtingen in hotels of campings. Met een vliegveld, haven, treinverbinding en goed wegennet in combinatie met het religieus erfgoed onder aanvoering van de basiliek, de vele fietspaden en diverse streekprodukten heeft Halderberge goud in handen!
Halderberge kan al die pluspunten nu nog veel beter vermarkten door de bezoekers de weg te wijzen via het nieuwe TIP in het station van Oudenbosch.