21-10-2019 - Actueel

Hans Leermakers nieuwe gebiedsmanager Waterpoort

Een hele leuke uitdaging; Gebiedsmanager Waterpoort. Vanaf 1 november ga ik aan de slag voor Waterpoort en volg ik Ronald Kramps op die naar ruim 8 (...)

Lees meer »

- Actueel

Onthulling 2020 Jaar van de streekproducten

Met het ondertekenen van een nieuwe samenwerkingsovereenkomst is ook het gebruik van themajaren voortgezet. Na het jaar van de biet (2017), het jaar (...)

Lees meer »

- Actueel

2019 jaar van het Klimaat

Naast de centrale thema’s en subthema’s, gebruiken we in Waterpoort ook jaarthema’s. Die jaarthema’s helpen om Waterpoort even nadrukkelijk (...)

Lees meer »

- Actueel

Next Step Waterpoort

De toeristisch-recreatieve focus van de afgelopen jaren is van absolute waarde geweest voor de opbouw van het netwerk, de identiteit en de trots op (...)

Lees meer »

- Actueel

Overeenkomst ‘Gebiedsgericht werken in Waterpoort 2020-2023’ ondertekend

Met de ondertekening van de overeenkomst ‘Gebiedsgericht samenwerken in Waterpoort 2020 – 2023’ hebben 34 partners uit bedrijfsleven, (...)

Lees meer »

11-10-2019 - Actueel

Gebiedsgericht samenwerken in Waterpoort voortgezet

      Cosun innovation center / Dinteloord, 10 oktober 2019 Met de ondertekening van de overeenkomst ‘Gebiedsgericht werken in (...)

Lees meer »

03-07-2019 - Actueel

Erik van Merrienboer nieuwe Brabantse bestuurder.

Erik van Merrienboer is vanaf 2 juli 2019 het nieuwe bestuurlijke boegbeeld voor de gebiedsgerichte samenwerking Waterpoort. Hij volgt daarmee (...)

Lees meer »

25-06-2019 - Actueel

DELTA INNOVATION DAYS

Dat West-Brabant volop in beweging is bleek wel uit de ruim 800 deelnemers tijdens de Delta Innovation Days dit jaar. Eind mei brachten (...)

Lees meer »

- Actueel

DE PONTJES VAREN WEER

Vanaf het eerste weekend van mei varen de pontjes van Reinier van der Zee weer. De Waterpoort vaart per vaardag een dubbele ronde op het Volkerak en (...)

Lees meer »

- Actueel

BESTUURSAKKOORDEN 3 PROVINCIES EN WATERSCHAP

Op woensdag 20 maart mochten we naar de stembus voor de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen. Het algemeen bestuur van waterschap Brabantse (...)

Lees meer »

- Actueel

KICK OFF GROENE CIRKELS CIRCULAIRE SUIKERBIETEN KETEN

Op donderdag 18 april tekenden Suiker Unie, provincie Noord-Brabant en Naturalis Biodiversity Center een Groene Cirkels convenant om samen te (...)

Lees meer »

- Actueel

VERDIEPINGSCURSUS STREEKPRODUCTEN

In het Waterpoort-gebied zijn vele aanbieders van streekeigen producten, zoals fruit (peren, aardbeien, kersen), groenten (asperges, broccoli en (...)

Lees meer »