NHTV-studenten presenteren ondernemingsplannen binnen Waterpoort

Sinds februari 2014 zijn derdejaars studenten Toeristische Marketing en Communicatie van NHTV internationaal hoger onderwijs Breda aan de slag gegaan om nieuwe producten en/of arrangementen te bedenken. Zij deden dit voor twee projecten binnen Waterpoort: Fort Sabina en het Bakhuys bij Camping – Chaletpark en Pannenkoekenboerderij De Uitwijk in De Heen.

Op donderdag 5 juni presenteerden de studenten hun eindresultaten: businessplannen aan hun opdrachtgevers, Joost van Rijckevorsel van Fort Sabina en Frans van Nieuwenhuyzen van De Uitwijk. Naast beide opdrachtgevers, de begeleidende docenten en Peter Princen van Stichting BOVO waren Thomas Zwiers, wethouder van de gemeente Moerdijk, Petra Lepolder, wethouder van de gemeente Steenbergen en Martin Eijkelhof van de Provincie Noord-Brabant aanwezig in Willemstad.

De studenten hadden voor Fort Sabina een picknickarrangement bedacht met streekgebonden producten, fietsthemaroutes, een soort levend cluedo en zelfs een vleermuisarrangement. De Uitwijk heeft een oud Bakhuys in ere hersteld en dat inspireerde de studenten tot verschillende broodbakarrangementen en een baktour, een edutainment-tour over De Uitwijk waarbij kinderen met oudhollandse spelen ingrediënten verzamelen en uiteindelijk een brood in het Bakhuys kunnen bakken. Kortom: voldoende stof tot nadenken voor de ondernemers /opdrachtgevers!