Esther Moors

Deelnemer Waterpoort Academy Editie 12

Natuurcamping met dagbesteding Steenbergen

Wat nou als je met je partner een veelheid van dromen hebt en eigenlijk niet meer weet wat nou de beste volgende stap is? Juist; dan doe je mee aan de Waterpoort Academy. Dat deed Esther Moors (Editie 12) terwijl voorheen haar partner Chiel meer het gezicht was van hun dromen-cluster; een beleving rond Fort Henricus, een natuurcamping, subs verhuren, ruimte voor sport en spel, een pluktuin en een Steenbergs Stadsmuseum zijn zomaar een greep hieruit. Zowel Esther als haar partner werken in de zorg en welzijn en willen hun activiteiten voorzien van de mogelijkheid van dagbesteding voor zorgbehoevenden.

Het is een concept waar niemand tegen kan zijn en toch lukt het niet… Esther bracht focus aan en vond de natuurcamping met dagbesteding voor haar op 1 staan. Het is een belangrijke eerste stap om het gesprek met de gemeente Steenbergen van nieuw elan te voorzien en andere partijen een kans te bieden in deze prachtige droom.

Zie jij kans voor een natuurcamping in de omgeving van Fort Henricus? Of denk jij op een andere manier een bijdrage te kunnen leveren aan de droom van Esther? Laat het dan weten aan haar via de contact mogelijkheden op deze website.

Video: Waterfilm Producties

Foto’s: Anita Bosker