Weer negen nieuwe ambassadeurs in Waterpoort

Voor het derde opeenvolgende jaar is een groep van negen enthousiaste deelnemers opgeleid tot een echte Waterpoort ambassadeur. Tijdens een vierdaagse Academy werden ze vanaf begin oktober uitgedaagd om hun dromen voor Waterpoort te delen en vorm te geven. Op woensdag 26 november sloten ze de Academy af met een pitch, waarin ze lieten zien wat ze hadden geleerd en hoe zij beweging in hun dromen hebben gekregen.

De kracht vanuit je hart
We weten het. Er zijn genoeg ideeën in dit mooie gebied. Het kan anders, mooier, leuker. Maar meestal stopt het daar. Omdat we te bescheiden zijn en denken: “dat kan ik niet alleen”. Deze negen deelnemers gingen de uitdaging aan om in de Waterpoort Academy aan de slag te gaan met hun eigen cases. Centraal stond de vraag: Hoe kun je vanuit je organisatie, en vooral vanuit je hart, een bijdrage leveren aan de kracht van Waterpoort. In teams werkten ze samen aan de cases van de deelnemers. Door hun ideeën te delen en op mensen af te stappen kwam er beweging in hun droom.

Je kunt het niet alleen!
Ook tijdens deze Waterpoort Academy bleek het weer: Waterpoort werkt, Waterpoort leeft, mensen vinden Waterpoort belangrijk en mensen vinden het in deze tijd logisch om samen te werken. Je kunt het nu eenmaal niet alleen!

Lees het volledige verslag over de  afgestudeerden van de 3e Waterpoort Academy.