Kennissessies over streekproducten

Op maandag 15 maart zal er van 20.00 tot 21.00 uur vanuit de gebiedssamenwerking Waterpoort een eerste digitale kennissessie worden georganiseerd voor ondernemers die meer willen weten over de verkoop van streekproducten.

Onder de noemer van ‘Korte keten da’s goeie handel’ gaat Mariska van Koulil van ZLTO in op marktontwikkelingen en op de wijzen waarop het korte keten ondernemerschap (verder) is op te pakken. Daarbij brengt zij een aantal voorbeelden naar voren en krijg je diverse tips om succesvol te zijn. Ook is er gelegenheid om je eigen vragen te stellen en om onderling van gedachten te wisselen.

 Deelname is heel eenvoudig door in te loggen via deze Teams-link: Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Het is vanaf 19.45 mogelijk om te testen of het eigen beeld/geluid goed werkt. We starten om 20.00 uur. Als je de mogelijkheid hebt om internet via een kabel op je apparaat aan te sluiten, wordt dit aangeraden, omdat de verbinding dan vaak beter is dan via wifi.

Deze kennissessie is de eerste van de 3 die we in het voorjaar willen houden. De onderwerpen die we aan bod laten komen, zijn de door de ondernemers die de enquête al hebben ingevuld meest genoemde thema’s. Aan het begin van de sessie op 15 maart zullen we een beknopte terugkoppeling geven over de enquête resultaten tot op heden. Mocht u de enquête nog niet hebben ingevuld, maar dat nog wel willen? Klik dan op deze link. Invullen neemt ca 10 minuten in beslag.

Indien u in het vervolg geen prijs meer stelt op onze berichten, dan kunt u dat laten weten via info@waterpoortwerkt.nl