Informatieavond over cursus Gastheerschap Waterpoort

In samenwerking met het IVN start binnenkort de cursus Gastheerschap Waterpoort. De informatiebijeenkomst over deze cursus vindt plaats op dinsdag 25 februari van 19.00-21.00 uur in Fort Sabina.

Voor wie?
De cursus Gastheerschap Waterpoort is voor alle bedrijven en instellingen op het gebied van recreatie en toerisme binnen Waterpoort. Ondernemers van hotels, campings, B&B, theetuinen, restaurants, jachthavens of agro-toerisme. Neem deel aan deze cursus en versterk uw netwerk en vergroot uw kennis van het gebied, cultuurhistorie, streekproducten en flora en fauna. Het is mogelijk deel te nemen met één of twee personen per bedrijf/instelling, afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Aanmelden
Heeft u belangstelling? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 25 febrauri 2014. Om 19.00 uur wordt u met koffie en thee ontvangen op Fort Sabina, Fortweg 1 in Heijningen. U kunt zich opgeven voor deze informatiebijeenkomst via www.ivn.nl/zeeland. Hier vindt u ook meer info over de informatieavond en de cursus.

Bijgaand het Persbericht Cursus Gastheerschap met informatieavond en het Programma informatiebijeenkomst Cursus Gastheerschap.