Ideeënavond Fort Henricus een succes

Wat een geweldige avond was het gisteren! Ruim 40 personen kwamen naar de ideeënavond over Fort Henricus en deelden daar hun ideeën over de toekomst van het fort. Van kabelbaan tot voedselbos, en van doolhof tot openluchttheater, het kwam allemaal voorbij. De cartoonisten hadden het er druk mee om alle voorstellen in beeld te brengen. Fort Henricus maakt de creativiteit los bij bewoners: er werd een heus panorama van Steenbergen meegebracht en een zelfgetekende ideeënprent van het fort, echt te gek!

 

De ideeën van de avond worden in de komende tijd verwerkt in een nieuwe versie van het plakboek. Zodra dit gereed is, ontvangt u hierover een email. Er ligt nu een schone taak voor de projectgroep Fort Henricus om ‘chocola te maken’ van alle input. Echter is de ideefase nog niet voorbij! U kunt nog tot 12 mei aanstaande ideeën aanleveren of zelf activiteiten organiseren rondom het thema Fort Henricus. En binnenkort ontvangt u een uitnodiging (ook via deze mailing) voor een lezing over Fort Henricus en de Steenbergenaren in vroeger tijden, georganiseerd door Frans van Eekelen, lid van de Heemkundekring Steenbergen.

 

Wilt u iets organiseren, heeft u nog goede ideeën of kent u wellicht nog iemand met goede ideeën, schroom dan niet contact op te nemen met Thijs Witjes (E: mwitjes@brabant.nl, T: 06-18303452). De actuele versie van het plakboek is altijd te vinden via:

waterpoortwerkt.nl/plakboek-fort-henricus

Iedereen hartelijk bedankt voor de waardevolle bijdrage!