Fotowedstrijd ‘Mijn Waterpoort’

Fotografeer nu uw droomplek in het Waterpoortgebied!

Iedereen kent wel zo’n plek, waar je rust vindt of inspiratie vandaan haalt. Leg nu uw favoriete plek vast op de foto en draag samen met andere inzenders bij aan de beleving van dit fantastische gebied. Stuur uw foto in vóór 1 juni en maak kans op mooie prijzen. Alle foto’s samen, geven uiteindelijk een mooie impressie van het Waterpoortgebied.

Waterpoort is voor veel mensen een nieuw begrip. Het is de samenwerking tussen zes gemeenten in drie provincies in deze regio. Deze gemeenten hebben gemeen dat ze rondom het Volkerak/Zoommeer liggen; op het grensvlak van Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland. Op de grens van water en land in het gebied tussen Antwerpen en Rotterdam. In dit gebied liggen veel kansen voor natuur, economie, toerisme en plezierig wonen. Maar alleen als we met elkaar samenwerken. Samen met de provincies en anderen werken de gemeenten Moerdijk, Tholen, Goeree-Overflakkee, Steenbergen, Halderberge en Bergen op Zoom en het waterschap Brabantse Delta samen om het Waterpoortgebied nog aantrekkelijker te maken.

Win prijzen uit de streek!
Maar ook nu heeft Waterpoort al veel schitterende en fotogenieke plekken. Uw foto kan daarvan het bewijs vormen. Doe mee en maak kans op prijzen uit het Waterpoortgebied: een boottocht op een fluisterboot vanuit jachthaven de Schapenput (de Heen), een ontvangst op fort Prins Frederik met diner (Ooltgensplaat), of een arrangement met Thoolse Tapa’s in Hotel Kom (St. Maartensdijk). De beste drie inzendingen ontvangen hun foto bovendien afgedrukt op canvas.

Meedoen?
U kunt uw foto(‘s) tussen 1 mei en 1 juni 2013 digitaal of analoog bij ons aanleveren. Vermeld bij elke foto de locatie waar de foto genomen is en uw contactgegevens.

Digitaal:
Uw digitale foto moet in JPG of JPEG formaat en in een hoge resolutie (minimaal 300 dpi) worden aangeleverd. U kunt de foto mailen naar: info@waterpoortwerkt.nl o.v.v. fotowedstrijd Waterpoort, plaatsen op facebook: https://www.facebook.com/WaterpoortWerkt of twitteren o.v.v.: @waterpoortwerkt #fotowedstijdwaterpoort

Analoog:
Uw analoge foto moet een minimale afmeting hebben van 10×15 cm. U kunt de foto versturen aan: Provincie Noord-Brabant, Frency van de Westelaken, o.v.v. Fotowedstijd Waterpoort, Postbus 90151, 5200 MC ‘s-Hertogenbosch

Prijsuitreiking
De jury, onder leiding van gedeputeerde Yves de Boer, kiest na 1 juni de winnaars. Zij worden persoonlijk uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de prijsuitreiking op 27 juni, de locatie volgt nog.

Over de uitslag van de fotowedstrijd ‘Mijn Waterpoort’ kan niet worden gecorrespondeerd. De keuze van de jury is bindend. Uw foto(‘s) kunnen door Waterpoort rechtenvrij gebruikt worden voor andere doeleinden.