Een nieuw jaar, een nieuwe voorzitter!

Uiteraard wil ik beginnen om je een mooi en gezond nieuw jaar toe te wensen. Een jaar waarin ik hoop dat weer vele initiatieven waargemaakt kunnen worden in de mooie samenwerking van Waterpoort.

Ik heb er veel zin in om het voorzitterschap van Waterpoort van Sylvia Bal over te nemen. Ik geloof erg in de samenwerking die Waterpoort biedt. Vooral het denken in mogelijkheden en de houding: “hoe kunnen we dingen wel mogelijk maken”. Op het eerste gezicht soms niet de meest snelle manier van werken, maar wel een manier waarmee je de meeste dingen bereikt voor dit bijzondere en kansrijke gebied.

Waterpoort heb ik goed leren kennen als lid van de initiatiefgroep van Waterpoort waar ik zes jaar deel van heb mogen uitmaken. Na tien jaar politiek heb ik begin vorig jaar besloten dit vaarwel te zeggen en ben ik mijn eigen adviesbureau begonnen. Hierbij richt ik mij voornamelijk op hoe overheden en private partijen kunnen samenwerken en op vraagstukken in het sociaal domein. Verder woon ik in Zevenbergen, ben ik getrouwd en vader van drie kleine dochtertjes. Ik speel graag tennis en kook graag.

Ik hoop dat er weer snel een tijd gaat aanbreken waarin ik met iedereen (hernieuwd) kan kennismaken en ga ik proberen de komende tijd veel partners van Waterpoort te bezoeken. Ik kijk uit naar de samenwerking en hoop je, als dit na de huidige beperkingen weer mogelijk is, in dit nieuwe jaar te mogen ontmoeten!

Hartelijke groet,

Thomas Zwiers