DE PONTJES VAREN WEER

DE PONTJES VAREN WEER

Vanaf het eerste weekend van mei varen de pontjes van Reinier van der Zee weer. De Waterpoort vaart een rondje op het Volkerak en onderweg wordt opnieuw de afmeerplek nabij fort Sabina gebruikt.
De Merijntje Gijzen vaart met name op de Brabantse rivieren. Dit schip wordt vaak geboekt voor groepen. De lokale bevolking kan echter ook van deze fraaie routes gebruik maken.
Nadere informatie over vaardagen, tijden, routes en start- en vertreklocaties is te vinden op www.waterpoort-rondvaarten.nl

Na de eerste twee succesvolle jaren waarbij zo’n 10.000 bezoekers het Haringvliet bezochten, ligt de organisatie van de Haringvliet Expeditie sinds 2018 in handen van de omliggende gemeenten en komt de vaarverbinding tot stand met steun van deze omliggende gemeenten (Hellevoetsluis, Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard en Moerdijk) en de provincie Zuid-Holland.
Deze partijen hebben ervoor gekozen om in 2019 de vaarverbinding door de Hoeksche Vaart en de Linquenda II te laten verzorgen.
Aan boord is het genieten van al het moois wat Haringvliet te bieden heeft. Vanaf juni t/m september 2019 vaart Expeditie Haringvliet langs diverse bestemmingen.
In juni en september varen de schepen alleen in de weekenden en vanaf 6 juli en in augustus vaart deze expeditie 6 dagen per week.
Reserveer jouw plekje aan boord van een van de twee schepen en ga op expeditie!
Informatie over de Expeditie Haringvliet 2019 is hier te vinden.