Column: De 7e Waterpoort Academy afgerond!

Door: Silvia Bal. Sinds 1 januari 2017 voorzitter van de initiatiefgroep van Waterpoort.

Elf deelnemers hebben vanaf 1 februari 2017 de Waterpoort Academy gevolgd en ontvingen allemaal een brevet op 29 maart jl. De Waterpoort Academy betreft vier opleidingsdagen waarin de deelnemers opgeleid worden tot strategisch ontwikkelaar. Wat houdt dat in? Als strategisch ontwikkelaar begrijp je hoe gebiedsontwikkeling werkt en wat je nodig hebt voor succesvolle projecten, je bent in staat om je eigen idee en droom in concrete doelen te vertalen en de eerste stappen te zetten om je doel te bereiken. Daarnaast word je geleerd anderen te helpen en te ondersteunen hoe hun ideeën en projecten vorm te geven.

Dromen en doelen
Als voorzitter van de Initiatiefgroep heb ik de eerste en laatste dag van deze Academy bijgewoond en heb ik de deelnemers zien groeien in hun rol. Ik was verrast hoe de deelnemers in zo’n korte tijd in staat waren om hun mindset te veranderen en een houding te creëren die meer gericht is op samenwerken en het creëren van win-win situaties. Dit gaat de deelnemers zeker verder helpen in het realiseren van hun dromen en doelen.

foto van Waterpoort Werkt.

Doe ook mee!
Wil jij ook je droom realiseren en word je gehinderd door een dilemma of opgave die niet zomaar langs de gebaande paden bewandeld kan worden? Met de Waterpoort Academy leer je diverse methodieken en krijg je instrumenten hoe hier verder vorm aan te geven. Daarnaast vergroot je je netwerk door met andere ondernemers en overheidsinstanties nader kennis te maken. Dit verruimt de mogelijkheden om je doelen te realiseren.

Interesse in de volgende Waterpoort Academy? Voor 2018 is de Academy gepland op 7 februari, 7 en 21 maart en 11 april. Aanmelden kan via info@waterpoortwerkt.nl.

Graag zie ik jou in de volgende Waterpoort Academy en kunnen we persoonlijk kennis maken.

Silvia Bal
Voorzitter Initiatiefgroep

Lees voor meer info het Verslag 7e Waterpoort Academy