Data Waterpoort Academy 2015 bekend

Ook in 2015 gaan we door met het organiseren van de succesvolle Academy. De data voor zowel de vierde als de vijfde Academy zijn vastgelegd. De vierde Academy staat gepand voor 11 maart, 1 april, 15 april en 29 april 2015. En de vijfde Academy ligt vast voor 14 oktober, 4 november, 18 november en 2 december 2015.

Tijdens de Academy staan deelnemers voor de uitdaging hun eigen projecten of dromen te verbinden met die van anderen. Als je echt iets wilt, wat en wie heb je dan nodig en welke acties ga je ondernemen? Eén van de succesverhalen van de Waterpoort Academy  is die van Zorghoeve Kakelbont. Ingrid Havermans en Marianne Rommens van de Zorghoeve hadden een droom: “We willen dat er een verharde weg ligt bij Kakelbont”.  Tijdens de Waterpoort leerden zij hoe hun belang kon worden verbreed tot een gezamenlijk belang van meerdere partijen. En het is gelukt. In december 2014  is de toegangsweg naar de Zorghoeve geasfalteerd. 

Als deelnemer breng je een casus in. Klein of groot, dat maakt niet uit: het gaat om een dilemma of opgave die je niet zomaar tot een goed einde kunt brengen. Meld je aan voor één van de volgende Waterpoort Academy en wie weet vieren we komend jaar jouw succes.

Meer informatie vind je op deze site en aanmelden kan via info@waterpoortwerkt.nl.