BRENG JOUW IDEE TOT LEVEN

Een stukje mooier

Met elkaar de omgeving waarin we wonen, werken en recreëren een stukje mooier maken en de historie in ere houden. Dat is wat Waterpoort samen met haar inwoners, ondernemers en overheden wil bereiken. Daarvoor zijn goede ideeën, uitvoerende kracht en financiële ondersteuning nodig. Wanneer jij beschikt over de eerste twee schakels, kunnen wij het laatste zetje geven met financiële support!

Breng jouw idee tot leven

Waterpoort wil initiatieven stimuleren die verbonden zijn met plekken en mensen. Mensen met een interessant idee en het enthousiasme om dat idee tot leven te brengen. En dus zijn we op zoek naar ideeën die te maken hebben met water, natuur of erfgoed in het Waterpoortgebied. Samen met (lokale) partijen wil je samenwerken om iets moois te bereiken. Om initiatieven te stimuleren stelt Waterpoort dit jaar een bedrag van 15.000 euro beschikbaar.

 

Heeft jouw idee een professioneel geschreven businessplan nodig, mist er een inspirerende tekening om je project goed van de grond te kunnen krijgen of heb je een ander opstapje nodig? Met financiële support van Waterpoort krijg je dat eerste duwtje in de rug om jouw idee werkelijkheid te laten worden.

Voor wie

Inwoners en ondernemers binnen het Waterpoortgebied met een initiatief dat verweven is met water, natuur en/of erfgoed.

 

Wat biedt Waterpoort?

In het jaarprogramma is €15.000 beschikbaar om meerdere initiatieven te steunen. Waterpoort richt zich op minimaal 3 initiatieven of zolang de middelen nog niet zijn uitgeput.

OVERZICHTSKAART TW PNB zonder logo 1024x784 1

Ik wil meedoen!

Leuk dat je jouw initiatief wilt aanmelden, let op dat je hierbij voldoet aan de volgende voorwaarden:

 • Het initiatief vindt plaats in het Waterpoortgebied.
 • Het initiatief waaraan partijen al samenwerken wordt met voorrang behandeld.
 • Het initiatief heeft te maken met water en/of natuur en/of erfgoed.
 • Het initiatief heeft een duidelijk begin en einde en is uitgevoerd voor 31 december 2023.
 • Het initiatief dat een geldbedrag ontvangt, zal actief naar Waterpoort verwijzen door gebruik van het logo en website.

Aanmelden kan tot 1 oktober 2023 via onderstaand formulier. Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan per mail via info@waterpoortwerkt.nl.

  Contactgegevens

  * Dit principe gaat uit van samenwerken door meerdere partijen vanuit gemeenschappelijk baten.
  ** Kerwaarden van Waterpoort zijn de verwevenheid met water en/of natuur en/of erfgoed.