Afscheidsbericht Ronald Kramps

Na bijna 10 jaar Waterpoort start ik op 1 december 2019 officieel een nieuwe functie: gebiedsmanager Van Gogh Nationaal Park in oprichting. Ik heb er enorm veel zin in!

Ik voel me erg bevoorrecht dat ik 10 jaar lang in Waterpoort met prachtige mensen gebiedsgericht heb mogen werken. Ik ben ongelofelijk trots op wat we met elkaar hebben bereikt. Het was voor mij een zeer bijzondere leerschool en expeditie. Ik zou er een boek over kunnen schrijven, maar gelukkig zijn er diverse publicaties en is er sinds kort een film.

Ik wens de mensen, initiatieven en projecten in Waterpoort een prachtige, vitale en volhoudbare toekomst toe. Ik gun jullie dat jullie daar ziel voor ziel, heel persoonlijk, met trots en in verbinding aan blijven werken.

Bedankt voor een onvergetelijk afscheid en alle persoonlijke woorden en presentjes.

Ik ga jullie missen en zal jullie nooit vergeten!

 

Ronald Kramps